044 360-29-09
050 360-29-09
098 360-29-09
вул. Гончара 26-б
пн-сб 11:00-18:00
дивитися на мапі
- Блог
Заповітне бажання, як його вишити. Домашня магія

Заповітне бажання, як його вишити. Домашня магія

За допомогою голки та нитки можна досягти багато чого. Наприклад, виконання мрії чи заповітного бажання. Адже магія вона поряд із нами! І наші бабусі та прабабусі вміло цим користувалися! Але робити це потрібно з розумом і за методом, розробленим ще нашими предками, та й методика не одна, а їх кілька. Усі методи дуже схожі і відрізняються силою та часом своєї дії.

Для початку купіть нову голку, обов'язково у понеділок чи четвер. важливо, щоб вам був приємний продавець, щоб була доброзичлива атмосфера.

Виберіть річ на якій ви вишиватимете, вона може бути будь-якою - тканина, рушник або будь-яка інша річ, що підходить для вишивання. Бажано, щоб тканина була нова.

Ретельно продумайте своє заповітне бажання!

Коли закінчите вишивати, носіть або застосовуйте в побуті цю річ з радістю та спогадом про своє заповітне бажання, думайте про неї як про талісман, доки бажання не здійсниться.

Нитки беріть бавовняні чи лляні, шовкові – натуральні нитки.

Якщо бажання пов'язане з любов'ю, застосовуйте у вишивці нитки рожевого або зеленого кольору.

Срібні чи золоті нитки підійдуть для вишивання бажання пов'язаного з покращенням добробуту.

Жовті чи помаранчеві – тим, чиє бажання пов'язане зі здоров'ям.

Сірі або фіолетові нитки застосовуйте, якщо хочете злякати злу силу.

Починайте вишивку в погожий день на місяць, що росте. Найсприятливіші сьомий, десятий, одинадцятий, дванадцятий та чотирнадцятий місячний день. Перед вишивкою можна попросити у Господа підтримки вашого бажання, але не забути згадати про те, що "Господи, приймаю волю твою з радістю та смиренністю!".

Перший спосіб – це "Дорога бажань".

У народі кажуть, що протягом сорока днів після того, як ви закінчите вишивку, ваше просте бажання неодмінно збудеться, і головне не зміниться звичний хід вашого життя. Потрібно взяти нитку потрібного кольору, вдягаючи її в голку, промовте вголос пошепки своє просте бажання. Ідеально, якщо поряд у цей момент нікого не буде, ви повинні бути оточені тишею, щоб вас нічого не відволікало.

Слова бажання, яке ви вимовлятимете, повинні йти від серця, і можна повторювати їх стільки разів, скільки вам завгодно.

Довжина нитки має бути великою, щоб її вистачило на 40 стібків, якщо підберете довжину нитки неправильно, і вам не вистачить на всю вишивку, взяти іншу і продовжити ви вже не зможете. Майте на увазі, якщо ви неправильно підібрали довжину нитки і вам її не вистачило – це не ваша помилка, а воля долі та ваше бажання, на жаль, нездійсненно. Так що для вірності, візьміть нитку довше.

Попросіть Богів-Покровителів бути до вас прихильніше.

Після цього робіть перший стібок. Все, після першого стібка, застроміть голку у своє чарівне рукоділля і відкладіть до наступного дня.

Наступного дня зробіть другий стібок, і протягом сорока днів по одному стібку. У результаті у вас вийде ідеальна, рівна без вигинів і вилянь «Дорога бажань». Якщо стібки будуть кривими і косими, то ваше бажання здійсниться не так швидко як хотілося і можливо не в повному обсязі.

Після сорокового стібка вимовте своє бажання вголос чотири рази, щоразу звертаючись до різних боків світу. Зав'яжіть на вишивці невеликий вузлик. Якщо ви жодного разу не пропустили стібок, і робили їх щодня, то ваше бажання неодмінно здійсниться протягом сорока днів після закінчення цього невигадливого ритуалу.

Другий спосіб – це "Хрест бажань".

Цей спосіб змінить уклад вашого життя на цілий рік. Можна навіть не загадувати бажання, життя саме по собі зміниться на краще після чарівної вишивки. Вишивайте «Хрест бажань» сорок днів поспіль, техніка вишивання та ж, що й у «Дорозі бажань», можна робити не більше одного стібка на день. В результаті вишивки у вас має вийти рівносторонній хрест, горизонтальна та вертикальна лінії якого мають складатися з двадцяти стібків.

Коли закінчите вишивати, чотири рази скажіть своє бажання (якщо воно є) вголос, промовляючи його звертаючись до чотирьох сторін світу, і зав'яжіть вузлик. Далі залишиться лише чекати змін.

Третій спосіб - це "Візерунок бажань".

Цей спосіб гарантує виконання найскладніших і найзаповітніших бажань. Тільки невідомо коли задумане відбудеться, все залежить від складності бажання.

Цей спосіб має величезну силу, ви самі повинні вибрати малюнок для вишивки, і цей малюнок повинен відповідати вашому бажанню. Закличте на допомогу фантазію і зобразіть малюнок, який вона вам підкаже. Ну або можете скористатися підказкою:

-Вишивайте троянду якщо вас хвилюють любовні проблеми, два кільця, що перетинаються, або дві свічки, що переплітаються, якщо мрієте про шлюб, мішок з монетами або гору купюр якщо бажаєте розбагатіти.

-Вишивати потрібно не весь малюнок, а лише його контур, особливої ​​майстерності та таланту це не вимагатиме. Нанесіть олівцем малюнок на тканину, розділіть дуже точно його на стібки, довжина стібків має бути приблизно однаковою. Загальна кількість усіх стібків має бути не меншою за сорок і не більше ста восьми.

-Вибрану кількість стібків ділимо на сорок, це термін відведений вам на вишивку, а залишок якщо такий є, потрібно розподілити між першим та сороковим днем ​​вишивання. Наприклад, ви вибрали малюнок, в якому вийшло п'ятдесят стібків, це означає, що щодня ви робитимете по одному стібку, а в перший і останній день додатково по п'ять стібків.

Якщо кількість стібків виявиться непарною, то непарний стібок залиште на останній день вишивання, тобто в перший день ви вишиватиме додатково п'ять стібків, а в останній - шість.

Все це звичайно нелегко, але результат того вартий. Додам про вузлик, він закріплює бажання, зав'язувати його потрібно один раз, в останній день вишивки і після того, як ви промовили бажання на чотири сторони світу. Не варто двічі загадувати однакове бажання. Якомога точніше розраховуйте довжину нитки, адже якщо довжини нитки не вистачить хоча б на один стібок, ваше бажання так і не здійсниться. Сподіваюся, що з вами цього не станеться!

Ось такі нехитрі методи магії застосовували наші пращури. Головне чіткість наміру, чисте серце та підтримка Вищих сил.

У будь-якому разі нашу долю ми вишиваємо на канві життя самі. Будьте щасливі, здорові та улюблені!


Повернутися до списку