044 360-29-09
050 360-29-09
098 360-29-09
вул. Гончара 26-б
пн-сб 11:00-18:00
дивитися на мапі
- Блог
Затишний будинок – міцна та щаслива родина

Затишний будинок – міцна та щаслива родина

Затишний будинок – як мало сказано, але як багато важить. Вираз, власне, є мрією кожного, не багатьма береться його втілювати. Комусь це видається непосильним завданням і навіть не виникає бажання спробувати. Хтось начебто намагається, але чомусь результат не тішить.

То що таке «затишний будинок»? Найкраще на це питання відповість вчення Фен-шуй. Його головна думка полягає в тому, що людина має жити в гармонії. Все, що нас оточує, не повинно викликати і натяк на занепокоєння чи роздратування. Тільки такий будинок, де обстановка нас надихає та підживлює енергією, може називатися «затишним».

Маючи такий будинок, вам не страшні ніякі бурі на життєвому шляху. Адже гармонія у вашому серці, яку підживлює затишок у домі, зробить вашу родину міцнішою. Щастя, помножене на кількість домочадців, зробить сім'ю одним цілим. Жодна біда не проб'ється крізь такий захист позитиву.

4 поради, як наблизитися до гармонії

Фен-шуй вчить тому, що все у цьому світі взаємопов'язане. Як без душевної рівноваги неможливо бути щасливою людиною, так і без затишку в будинку неможливо знайти в собі стрижень, який дає сили.

Внутрішній світ міцно пов'язаний із усім, що нас оточує. Перебуваючи у злагоді із собою, можна навчитися ділитися позитивними емоціями. Проектувати їх на оточуючих людей, робити власну родину щасливою.

Озброївшись мудрістю філософів та знаннями психологів, можна виділити кілька кроків, які допомагають створити затишок у домі.

1. 1. Подивіться правді у вічі і визнайте, що обстановка вашої квартири давно не тішить.

2. 2. Прийміть рішення, як важко б це не було, змінити звичний порядок і звільнити місце для нового укладу свого майбутнього щасливого життя.

3. 3. Визначте, що захаращує ваше життя, у прямому розумінні. Мова не тільки про предмети та речі, що лежать не на своїх місцях. Розсувати все по ящиках – не вихід. Йдеться також про предмети інтер'єру, які давно себе зжили і не відповідають ні вашому настрою, ні потребам. Про ті речі, на які ви давно не звертаєте уваги.

4. 4. Позбудьтеся мотлоху. Немає сенсу зберігати предмети, які займають місце і не дають увійти до приміщення свіжого повітря, вносячи нові ідеї.

Відчувши широту простору, що звільнився, ви побачите масу нових можливостей по оформленню інтер'єру. Насамперед, не варто поспішати. Це лише знову призведе до захаращення.

3 кроки до затишку в будинку

Зробіть кілька кроків, і ви не помітите, що відповідь на питання: як створити затишок у будинку, більше для вас неактуальна.

1. Наповніть будинок фарбами. За вченням Фен-шуй, кожен колір має вплив на нас, тому потрібно розуміти, який використовувати для спальні, вітальні або кухні в домашньому текстилі. Правильно підібрані тони таких предметів, як скатертин, штор і навіть пледів, створять основу для подальших змін та внесення до будинку щастя.

2. Змініть аромат приміщення. Запах чистоти – це, звичайно, чудово, але якщо розкласти кілька маленьких саше з травами, то ваш будинок оживе. В інтер'єрі з'явиться настрій, і кімната наче стане більшою і світлішою. З'явиться розслабленість та проблиски затишку.

3. Щоб завершити перетворення будинку, варто купити предмети інтер'єру, які стануть його родзинкою. Вибираючи їх, ви повинні відчувати, що це ваша річ. Нею може бути будь-який предмет, покликаний прикрасити будинок та доповнити атмосферу спокою та розслабленості. Найчастіше із цією метою використовуються гобеленові картини. У них менше нальоту офіціозу та урочистостей, ніж у рукописних робіт, а також, тканинний варіант вносить у приміщення м'якість і не привертає до себе всю увагу. Також це можуть бути декоративні подушки, особливо ручної роботи.

Вкладаючи в кожну свою дію душу, ви швидко зміните атмосферу будинку. Завдяки вам домочадці побільшають усміхатися. Приводів для сварок з кожним днем ​​ставатиме менше, і дуже скоро ви забудете, що таке нудні будні та невдоволення на рівному місці.

Ваша мета: створити затишок у будинку та зробити свою родину щасливою, досягнута. Все більше у вашому житті з'являється інших щасливих людей, для яких бути позитивними – це стиль життя, а не швидкоплинний збіг обставин.



Повернутися до списку