044 360-29-09
050 360-29-09
098 360-29-09
вул. Гончара 26-б
пн-сб 11:00-18:00
дивитися на мапі
- Блог

Подушка по дитячому малюнку

Із чого складається наше життя? Що гріє нашу душу? Що змушує тремтіти наше серце від радості та любові? У всього цього безліч доданків, але один з них – самий зворушливий... Ось зараз кожен з вас подумав про своє, правда ж? Діліться з нами швидше, що у когось у сімейній скриньці! А у нас чудова пропозиція, яка, ми впевнені, сподобається всім і надихне багатьох - це вишивка по дитячому малюнку. Творчість наших дорогих малюків - це справжні скарби, на які багатий практично кожен будинок. Наші мами-тата, бабусі-дідусі трепетно ​​зберігають їх довгі роки. Як подобається нам самим переглядати свої зворушливі каракулі! Вони повертають нас у дитинство, роблять нас чистішими та добрішими. Кілька років тому ми придумали і самі захопилися новим напрямом – унікальний проект зі створення декоративних подушок з вишивкою дитячого малюнка. Нам хотілося, щоб дідусі та бабусі могли зберігати ці малюнки не на папері, а бачити перед собою у вітальні. Адже інтер'єрна декоративна подушка завжди на увазі.

Як же ми були здивовані та зраділи, коли зрозуміли, що подушку з дитячим малюнком замовляють і батьки своїх дітей. Діти швидко виростають, забуваючи багато радісних моментів зі свого життя. Уявіть, вам на 25 років раптом дарують подушку, де вишитий ваш власний малюнок!

Лише у дитинстві ми щасливі по-справжньому, а всі проблеми вирішуються з легких рук наших батьків. Повернутись у власне дитинство хоч на мить мріє кожен із нас. Які відчуття ви відчуваєте, перебираючи шкільні зошити та гортаючи щоденник двадцятирічної давності? Так хочеться поринути знову в ті часи, коли безтурботність була головним почуттям.

Завдяки м'якій диванній подушці ці почуття завжди будуть з вами. Подушка з дитячим малюнком завжди буде на видному місці, така м'яка і повертає нас у дитинство. Залишився старий та улюблений малюнок? Він завжди зберігається в шухляді столу, навіть коли папери, що відслужили своє, викидаються. Подивіться на нього. Якщо він викликає радісні та позитивні емоції, він заслуговує на те, щоб бути на видному місці. Надішліть нам його фото і отримайте вишиту вручну подушку, на якій буде дороге для вас зображення, що нагадує про райдужне дитинство.

Подушка з дитячим малюнком може стати чудовим подарунком мамі. Адже дуже часто найріднішій людині ми вибираємо подарунок довго і, найчастіше, не знаємо, що подарувати. Замовте подушку в подарунок і ви побачите, як їй буде приємно. Ви часто перебуваєте далеко? Не чекайте приводу – зробіть подарунок мамі зараз. І, повірте, це зігріє душу і подарує трохи радості вам і їй.


Повернутися до списку