044 360-29-09
050 360-29-09
098 360-29-09
вул. Гончара 26-б
пн-сб 11:00-18:00
дивитися на мапі
- Блог
Подарунки коханим жінкам на 8 березня

Подарунки коханим жінкам на 8 березня

Серед безлічі подарунків, які ви можете купити для жінки на 8 березня, виділяються ті, які не просто зроблять ваше свято незабутнім, а й додадуть ексклюзивності стилю. Причому ми не тільки говоримо про стиль інтер'єру, а й про прикраси для жінок, зроблених з любов'ю.


Чим порадувати коханих жінок 8 березня

М'які іграшки – один із способів висловити своє кохання. М'які іграшки від KAANNI - це ексклюзивні в'язані вироби. Однак, це не той ексклюзив, який міститься у шафі, а потім з нього поколіннями здувають пил, боячись торкнутися руками.


Ці іграшки створені для того, щоб їх тискали, обіймали, укладали в ліжко, з ними засинали та прокидалися. Вони не схожі на ті, які можна купити на ринку – вони створені в одному-двох примірниках. Але найголовніше, що в них є – це не тільки якість роботи, м'який наповнювач та благородний верх, це кохання, вкладене дизайнером у кожного кота чи ведмедя.

Ця іграшка, подарована дівчині на 8 березня, цінуватиметься нею, як тепло, з яким ви її подарували.

Брошки, браслети, прикраси. Прикраси у подарунок на 8 березня дарують часто. Сьогодні у нас можна вибрати прикраси ручної роботи під будь-який стиль та на будь-який смак.

Вишиті брошки. Представлені у всьому своєму різноманітті, вишиті та прикрашені камінням, з бісером та без. Їх можна вибрати під будь-який стиль, якщо ваша жінка віддає перевагу оригінальним прикрасам ручної роботи від дизайнера.

Косметички та клатчі для модниць. Вишита бісером косметичка обов'язково порадує модницю. Вишивка виконана на щільній бавовні і виглядає дуже яскраво.


Обираємо подарунок мамі на 8 березня

"Мама" - найперше слово, яке ви сказали в житті. І коли ми думаємо про те, що хочемо приїхати до мами, ми підсвідомо розуміємо, що ми повертаємось до своєї оселі. Де тепло і затишно, де пахне смачними пирогами, і де найближча людина нас любить і чекає.

Подарунок мамі завжди вибирати складно. До речі, деякі мами оцінять намисто та сережки ручної роботи.

Можна купити плед в'язаний на 8 березня. І коли мама кутатиметься у ньому вечорами, їй буде приємно згадувати про те, що це ваш подарунок.

Декоративні подушки у вітальні чи спальні створять той самий ефект вашої присутності, як і плед. А якщо вишивка на ній буде зроблена за вашим дитячим малюнком, то цей подарунок буде ще ціннішим.

Що подарувати жінці на 8 березня? Звичайно своє кохання. І нехай ваше кохання виражається не тільки в подарунках – воно має йти від душі, від серця, горіти у ваших очах і видно у ваших вчинках.

Зі святом весни вас!



Повернутися до списку